Browsing articles in "adsisme"
Nov 6, 2013
admin

Mere la Londra

Cum un lucru bine facut nu poate sta ascuns, camerele au reusit sa-l surprinda ;)

STIRE DIGI24.RO

Aventura #davtour #romanianvoyage.com la #wtm13 continua.

Powered by us :P

Apr 30, 2013
admin

Razboiul Oualor

Aparuta cu mult timp in urma, pe langa mersul la biserica si prepararea produselor din carne de miel sau coacerea cozonacului, printre traditiile de baza se afla şi ciocnitul oualor. Astfel, in fiecare perioada a sarbatorii Pastelui, se instaureaza o perioada de “razboi civil”. Oua care de care mai colorate sau mai fierte se ataca unul pe celalalt, pentru a-si castiga victoria.
Regulile ciocnitului oualor(RCO) pot varia de la zona la zona, insa respectarea lor este obligatorie:
- In prima zi de Paste si declansare a Razboiului Oualor se ciocnesc ouale numai cap cu cap, a doua zi se poate ciocni cap cu dos, iar in zilele urmatoare dos cu dos.
- Primul care ciocneşte este cel mai varstnic barbat de la masa. Astfel, persoana mai in varsta ciocneste capul oului tinut de partener, rostind cunoscuta formula “Hristos a inviat!”, in timp ce acesta din urma va raspunde “Adevarat a înviat!”.
- Ciocnesc mai intai sotii intre ei, apoi copiii cu parintii, dupa care parintii cu celelalte rude, cu prietenii si vecinii invitati la masa.
Acum, stiind toate regulile, nu va putem ura decat Paste Fericit alaturi de cei dragi si : FOURTA FIE CU VOI!! 

Jan 24, 2013
admin

neconVINtional – Nose Art

O alta maniera de a incheia o zi. Altfel De Seri este un concept al agentiei de publicitate ADS si se deruleaza in parteneriate diverse.

 

Contact: office@a-ds.ro